maanantai 27. huhtikuuta 2020

Blogista katoilee kuvia

Jostain ihmeen syystä on blogger päättänyt alkaa kenkkuilemaan kanssani ja poistellut kuvia postauksista. Poistan aina kuvat sitä mukaa kun oon ne blogiin postannut joten tietenkään minulla ei näitä kuvia ole enään tallessa :( mur mur

Pikaisella googletuksella en löytänyt mitään vastaavaa, joten näillä mennään ilmeisesti o.O


4 kommenttia:

 1. Huh, tuo on kyllä hämmentävää o_O Lataatko mihin ne? Siis Bloggerin omaan kuvapalveluun suoraan? Ainankii itellä on pysyny kaikki uusimmat kuvat ihan nätisti missä pitääkii. Rupesin nyt googlettamaan tätä ja ei vissiin oo mikään vaan siun blogia vaivaava ongelma, vaan on muuallakii tota ollu jo viime vuoden puolella. Mut ilmeisesti jos siinä kuvassa on viivan sijaan huutomerkki kolmiossa, sillon ne on poistunu googlesta, mut koitan vielä tutkia tota viivaa. Voisko olla et Google on jostain syystä flägänny ne epäsopivina? Pääsisköhän niihin kuviin käsiks jostain, meneekö ne Google-kuviin tms.? Lähetän tän kommentin nyt ja tutkin asiaa ja palaan tähän jos löyän jotain uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://support.google.com/blogger/thread/40913634?hl=en

   Löysin! Ilmeisesti joku ihana uusi Bloggerin glitch! Linkit siis jotenkii sekasin. Kato löydätkö niitä kuvia bloggerista, siinähän ku lataa kuvia, voi myös valita "Kuvat tästä blogista", eli jos kuvat on siellä, sit kyseessä on tää sama linkkibugi eikä se, et kuvat itessään ois poistunu.

   Poista
  2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
   KYLLÄ ne löytyy edelleen ku laittaa "tästä blogista" O_O KIITOS KIITOS

   ... kunhan saisi kärsivällisyyttä tunkea ne kuvat tuonne takaisin x)

   Poista