keskiviikko 8. marraskuuta 2017

En minä ole keiju, minä olen jeesus!

Omaksi hämmästyksekseni innostuinkin Jonesien perheestä enemmän vaikka oli tarkoitus vain purkaa hetkellistä pelihimoa johonkin turhaan ja merkityksettömään. Joten nyt olisi noin 120 kuvaa perheestä, tosin niistä teen useamman postauksen. :)

Kaupungin rakentelu on nyt ollut tauolla, toissapäivänä avasin sen verran että aloin värkkäämään jotain kukkulan tapaista johon saisi laitettua rinnetontteja. Oon nyt jotenki innostunut rinnetonteista, tiiättekkö ku saa talon rakennettua sillee et esim olkkarin ikkunat on rinteenpuolella ja näkee kaupungin niistä ♥__♥ Ehkä tää selkenee paremmin kun saan edes yhden rinnetalon tehtyä, kaupungissani on nyt 4 sellaista tonttia joista kaksi on merelle päin ja niissä ei oo taloja vielä :D

Mutta ne Jonesit.....





 Se syy miksi minä en käy kuntosalilla.. Minäki makaisin just tuollee!

Siellä Reshay, pumppaa rautaa, koska MÄ HALUAN.

Ollaan Moonlight Fallsissa, tuo hörökorvainen mies on jotenki.. lutunen :3

Samantha tykkää myös! Senkin hutsu.

.... Illan päätteeksi lusmutaan kuitenki oman miehen kainalossa

Eikä mitää hajua miks tää kuva on otettu :D

LET'S GET THIS PARTY STARTED

Samantha on pelokas.... Joten tuon kummituksen kuokkiminen ei nyt oo hyvä....

 Ahaa, joku muukin on



Olikohan tuo nyt VÄHÄN teatraalista?

Reshayn synttärit... Nähtävästi







JEESUS

Tosi seksikäs toi ilme.... not

......

"Siis uuh, kulta mä kävin niiiiin kuumana et mä niinQ sytytin keittiön liekkeihin...!"

Khihihihiih

Samanthasta tuli keiju, koska keijut on

Siis minkälainen poliisi tonkii toisten roskiksia?



SIIIS AWWWWWW.... ♥___♥  Missi se on pelokkaan näkönen :(

Voi eiiiii tää on liian söpö.

Ruuhkaa kuntosalilla....

 Siis ihan normi kuntosaliasu. Ihan normi.

Joo on ollu tarkotus poistella tämmösiä urpoja ladattuja....

Nasse-setä... eiku

Kiusattii naapuruston lapsia.

Löysin ihan uuden simsjutun. Ainaki mulle tää oli uus

Jalokiviä voi hioa myös pääkallon muotoiseksi :3 Ihan hemmetin hieno. Ja kallis! Tässä on aurinkokivi

Smaragdi. Aion tehdä tästä tutoriaalin vielä kun ehdin :)

Tervetuloa maailman iljettävimpään keittiöön. Kenen mielestä ripulikakan ruskea, kulahtaneen homeen vihreä ja taivaansininen ON HYVÄ YHDISTELMÄ?!

Mulla meni hetki tajuta et Reshay on luonteeltaan lapsenmielinen :D Myös lapsenmielisille aikuisille tulee nalle-moodletti jos ne nukkuu nalle tavaraluettelossa, tiesittekste?

Koska kerryttäessäni jalokivikokoelmaa huomasin, että yllättäen Moonlight Falls on siihen huono kaupunki. Jalokiviä ja metalleja on todella vähän. Joten Riverview kutsui! Ja koska meillä oli suhteellisen paljon rahaa mut ei älyttömyyksiä niin päästiin muuttaan kerralla isompaan taloon.

Ja koska aluksi näytti että Riverview ei oo sen parempi ni laitoin jalokivien- ja metallinluonteja muutamalle tontille ja nyt kaupunki kuhisee septaarikiviä ja kuukiviä :DDD

Ajattelin voivani muokata tästä talosta vähän persoonallisemman, mut loppujen lopuksi tämä talo ei inspiroinu yhtää joten se jäi.

FRED, COME TO BED.... eiku

Tutusteltii uuteen kaupunkiin ja sen asukkaisiin.

Ja lopulta Reshay vanheni taas... Saatoin nopeuttaa asiaa :)))))

Vanhalle ukonkäppänälle sit aattelit muksun tehä. Okei.


Siis nää auringonlaskukuvat o ihania. Mietin et laittasko banneriksi mut tää olis ehkä liian pirteä mun tyyliseen banneriin :DD ja liikaa vaatteita







Me käytiin kylässä sen talon asukkaiden luona, jonka taloon me päätettiin muuttaa :DD On muuten se farkkutakkinen cowboy, McDermott. Luke.

Babytime.


Ilmeeni oli hyvin samankaltainen kuin Samanthan ku tajusin että Randy on keiju... -.-' Pojan nimi on Randy :D

Keiju.

Epäkeiju.

Koitan seuraavaksi saada tutoriaalin noista jalokivihionnoista. Toki löytyy englanniksi tutoja mutta aattelin et suomenkielinen ei olis pahitteeksi :)

Until next time! ♥

2 kommenttia:

  1. Rinnetalot on ihania! :D Oon itekin niitä tykänny väsätä jo sims2 ajoista lähtien (no d44 koska eihän ykkösessä tää ollu mahollista vielä XD), varmaan inspiroitunu aikoinaan siitä ku miun porukoitten talo, jossa itekin asuin yli 15 vuotta, on omalla tavallaan rinnetalo :D Ja muutenkii nähny paljon rinnetaloja ja jotenkii tykkään niistä. Itseasiassa Rogetien tän hetkinen talohan on myös rinnetalo! Siihen tosin idea tuli unesta, jonka joskus aikoinaan näin - ja siinä unessa pääpointtihan oli se et talo oli nimenomaan rinnetalo x)

    Vitsi tossa synttärikuvassa haamu seisoo Samanthan takana ihan samassa asennossa ku Samantha :DDDD Jos ei tietäis simssiä ni vois kuvitella et toi ois joku emt hologrammi-toisinto simistä XDDD (Joo emt pitäs kohta mennä suihkuun ja nukkumaan :DD)

    Aaaa, ompas jännän näkönen koira! :D

    AGhbekwgwnl toi "kuntosaliasu" :DDDDDDDDDDDDDDDD

    Tykkään hitosti tosta pääkallohionnasta! Mut oon ite mieltyny silti eniten munanmuotoseen, se istuu parhaiten sen näyttelytyynyn päälle yms. :D Ja ne jättikokoset on vielä siistimpiä. En kylläkään muistanu koko pääkallon olemassaoloa joten nyt rupesin miettii et pitääkö alottaa koko urakka alusta ja hommata vaan noita pääkallon muotosia XD Ja niistä jättimäiset versiot, mikäli pystyy. (Asd nyt tutkin simswikiaa ja huomasin VASTA NYT et niitä munanmuotosia saa vaan jos on taso 5 kuvanveistossa :D No kiva, oon vaan ootellu koko ajan et millon se aukee ku niitä uusia aukee sitä mukaa ku hioo uusia XD)

    Hmm, en muuten oo koskaan pelannu kunnolla Riverviewissä. Miullon yks vanha tallennus tehtynä sinne mut en ikinä jaksanu pelata :D

    Miks tajusin vasta nyt et Samanthakin on keiju? En käy yhtään hitaalla en XDDDDd

    No nyt alkaa pikku hiljaa itekin taas tekemään mieli pelata ihan kunnolla :D Saas nähä mitä keksin ja millon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, simsunia :DDD Missä mun simsunet?! En oo nähny aikoihi semmosia. Olis vaihtelua :D

      Joskus nuo pelin omat koirat on tosi sööttejä mut yleensä ne on niitä karmaisevia valkoisen ja kulahtaneen toffeenvärisiä hirviöitä :DD

      Aaa pitäskö itekki alkaa tuota kuvanveistoa. Mä mietin et olisko mitää ideaa luoda kaikista kivistä pääkallohionnat. Mulla osasta on jo :D Mut olisko vielä lisää :D Koska RAHAAA. Ja HIENOA.

      Riverview on yks mun lempikaupungeista. Se on jotenki kivan idyllinen ja siellä on vähän maalaismaisempaa kuin vaikka Sunset Valleyssa ja ku mä tykkään maalaistaloista :D ja sinne saa helposti sujautettua heppoja! x) Ainut et ku Paratiisisaaren mukana tuli ne taksiveneet ni Riverviewssä on muutama paikka jonne on kyllä reitit muualta mut simit haluaa mennä veneellä ja sitte ne jumittaa.... -.-

      Se keijuus oli vähän pimennossa tässä postauksessa :D

      Mulla on sama jos luen jonku toisen pelipostauksia ni alkaa tehä mieli pelata x)

      Poista