torstai 19. lokakuuta 2017

Kaupunkipäivitys #3 (kirjasto + vilautus kansankaupasta)

Heipsan! Nyt en oo hetkeen saanu materiaalia mitä laittaa nähtäväksi. En siksi ettenkö olis kaupunkia vääntäny, vaan en ole kuvaillut luomuksiani. Lähinnä siitä syystä, että olen tehnyt enimmäkseen yhteisötontteja ja niillä on useammallakin kohteella keräilykohteita enkä halua spoilata missä niitä on :D Koska se olis toooooosi tylsää, eikö? Ne ehkä saisi piilotettua CAW:issa jotenki mut en oo vaivautunu selvittään mistä ja onko se sitten edes mahdollista.




Niinku ehkäpä jotta niinkö näin;

Oon tehny muutamia asuintonttejakin, niitäkään en ole jaksanut kuvata :D Enkä aio kuvata kaikkia tontteja näytille, jää jotain katseltavaakin sitten kun saan tän valmiiksi.

Kaupungissa on myös kaksi rantaa, jotka meinas raastaa mun hermoja ihan äääälyttömästi, mutta sain ne kuitenkin tehtyä. Niistä voisin julkaista seuraavaan postaukseen muutaman kuvan.

Pelottavaa tässä on se, että oot nähny kauhean vaivan ja homman tehdä tontit, laittaa tiet jne jne ja sitte ku alatki pelaamaan niin jos joku juttu jumittaa ihan sikana ja joudut tekeen älyttömästi muutoksia ni mä en ehkä kestä :D En oo siis kaupunkia millään tapaa testannut joten sepä jää vielä nähtäväksi.

ETEENPÄIN

Kirjasto :) Tämä on ollu varmaan tähän mennessä yksi vaikeimpia tontteja miettiä ja suunnitella. Mietin ihan älyttömän pitkään miltä mä haluan kirjaston näyttävän. Ajattelin aluksi rakentaa kaksi kirjastoa eri puolille kaupunkia, mutta se oli vähän liikaa :D Joten siis tämä yksi.

Tuo dino oli pakko saada johonkin joten se sai hommakseen vartioida elokuvastudioa, joka tuossa dinon vieressä majailee. Vai majaileeko dino siinä? Who knows...

Ja halusin kirjastotontille myös parkkipaikkoja, joten niille raivattiin pieni tila :) Oon käyttäny hyvin samankaltaista tyyliä joka tontilla keskustassa. Esimerkiksi nuo valkoiset reunukset kukkaistutusten ympärillä ja maaston väri toistuu. Sekä suihkulähteissä sama turkoosinsininen väri :)

Sisältä en nyt ottanu montaa kuvaa kun se ei oo CAW:in kautta pelissä niin yksinkertaista. Löytyy pieni lastennurkkaus mihin voi lapsen jättää huutamaan ku lähtee itse seinän taakse kahvilaan ottaan piparminttuviin... teetä. Piparminttuteetä.

Se kahvila. Ja tuo seinä on vaalea tuosta kohtaa, koska hiiri oli siinä nähtävästi, pahoittelut :D

Joka kerroksesta löytyy tämmöinen nurkkaus :) Mikää ei ärsytä niin paljoa ku pelaat sinkkusimillä jolla ei oo rahaa omaan tietokoneeseen ja laitat sen menemään kirjastoon luomaan deittiprofiilia JA KAIKKI KONEET ON VARATTUJA KOSKA MARJATTA ASETTAA ANSOJA....

Ja yläkerrasta löytyy shakkilautoja, koska why not?

Kansankauppa :)

Elokuvateatteri tien toisella puolella ja on vielä kysymysmerkin alla mitä tuohon teatterin viereen tulee, ideoita? 

En ole vielä nimennyt kuin YHDEN tontin ja sekin on yksi startteri :D  Joten kirjasto ja kansankauppa tullaan vielä nimeämään Depsun tyyliin :D Joku Joren sekatavarastore.... ei.... ehkä



2 kommenttia:

  1. Onpas ihanan näkönen kirjasto ja toi kahvila sinne on ihan sika kiva idea :D Ite voisin teatterin viereen kuvitella jonku kivan kauppakeskuksen tapasen, minne ois helppo sijottaa just jotkut salongit ja tatuointimestat sun muut :D

    VastaaPoista