lauantai 26. elokuuta 2017

Heihei palleroiset!

Yes, I'm back.

Tosin en ehkä ihan samalla konseptilla kuin aikaisemmin.. Tai who knows?

Siitä oon aikaa, tuntuu ikuisuudelta. Mutta pelaamista en ole lopettanut missään vaiheessa. On ollut taukoja kuten meillä kaikilla, mutta aina palannut takaisin.

Mutta nyt! Olen ottanut uuden aluevaltauksen pelin saralla. Haluatko tietää lisää? No jatka ihmeessä lukemista!

Kuinka usein olet kironnut sitä kun pelaat Twinbrookissa että olisipa ihana rakentaa simperheelleni kaunis merenrantatalo, omalla rannalla ja kuunnella terassilta aaltojen kohinaa?

Tai kun olet pelannut Isla Paradisossa ja haaveillut voivasi pelata ilman jatkuvaa lagimista ja tökkimistä?

Pelasitko juuri Moonlight Fallsissa ja ihmissusisimisi alkoi haaveilla sukellusharrastuksesta?

Minä olen kironnut saamarin useasti ja haaveillut!!! Joten.....

Aloin rakentaa omaa kaupunkia. Hitto mikä homma.... mutta se tulee olemaan sen arvoista.

Kaupunki on tällä hetkellä pahasti kesken, toivon voivani laittaa teille muutaman kuvan kaupungista ehkä tänään tai myöhemmin :)

Kuva;

1 kommentti:

  1. Aivan mahtavaa et oot takasin ♥ Kävin kyl lukemassa tän postauksen ku huomasin et olit kommentoinu ja ku kävin tsekkaa siun profiilin ja huomasin et siellä on uus blogi pystyssä, mut en siinä hämmennyksen tilassa jaksanu pysähtyä kommenttikenttään asti :D Anyway, nyt oon täällä!

    Oon itekin joskus väsänny tuossa kaupunkeja mut joskus sillon vuosia sitten jo, on muutamakin kesken eränen edelleen olemassa. Se on ihan hauskaa vaihtelua sit ku oivaltaa sen et miten se oikein nyt toimiikaan, mut itteä jotenkii aina rassas se pelin ja CAWin välillä siirtyminen ku ne latausruudut ja kaikki ja sillon aikoinaan ainankii se lataaminen kesti sata vuotta. Ja sekä peli että CAW tykkäs kaatuilla kahta kauheemmin ku pelkkä peli. Pitäs kokeilla joskus, miten se toimii tällä uudella koneella.
    Itellä ehkä eniten käy päähän ton kanssa se ku ne tuntuu niin keinotekosilta :D You know, pitäs ottaa tarpeeks iso mappi et saa ne reunat tarpeeks isolta alalta silleen et sinne ei voi liukua jonnekii merelle ku tykkään ajatella niitä silleen et niistä pääsee jotain tietä pitkin vielä jonnekii eikä niin, et on joku saari keskellä merta :D Mut en muista miten siinä pelissä näkee sen ku CAW:ssa toki pääsee liikkumaan paljon laajemmin ku pelissä, jossa on ne reitittämiset yms. tarkkaan säädetty.

    Toisekseen itellä yleensä kaatuu se siihen et en osaa kunnolla suunnitella mitään kaupunkia, ostin Cities and Skylines -pelin joskus ilmestymisen jälkeen ja oon pelannu sitä vaan pari tuntia kaikkiaan ku en vaan pääse alkuun ku en keksi miten ois kivoin/järkevin vetää niitä teitä :D Ja sit vaikka sais teitä vedettyä sinne ni sit tulee se et alapa rakentelemaan niitä tontteja, mie ku en haluis sit käyttää juurikaan niitä pelin valmistontteja jos kerran teen alusta asti ite, mut ei riitä luovuus niin pitkälle et vois rakentaa sataa erilaista tonttia ja rakennusta. Ja näin niistä sitten tulee niitä ikuisuusprojekteja :D

    Mut kivalta näyttää, mielellään näkisin joskus lisääkin tästä projektista!

    VastaaPoista