keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Sims 3 lakkasi toimimasta

Stanan sims. Otsikko aiheuttaa varmasti jokaisessa simsin pelaajassa tunteita. Lähinnä pohjatonta kettuuntumista ja kyrsiintymistä, eikö?

No minä olen onnistuneesta päässyt sellaiseen vaiheeseen kaupunginluonnissa, että lisäilin puita ja koristuksia, kaikki maalaukset maastoon oli valmista ja päätin käydä pelissä katsomassa minkäkokoisen tontin tarvitsen stadionille/mahtuuko se luomalleni tontille ja BOOM, sims 3 lakkasi toimimasta.

Lopulta hieman kikkailuja tehtyäni sain EIG (edit in game) toimimaan ja se näytti niinku se sairastaisi ruttoa... Ensinnäkin ne palkit mistä voit vaihtaa asetuksia, muokata kaupunginmuokkausta jne oli mustana ja terrainpaintillani oli jotain todella pahasti hätänä..

Tässä vaiheessa kurkkua kuristi ja suuttumuksen ja järkytyksen kyyneleet iski pintaan, että joudunko nyt jumalauta taas alottaan alusta just ku oon saanu tän kaupungin tähän pisteeseen JA TYKKÄÄN SIITÄ. Kokeilin hetki sitten CAW:n latauksen mukana tullutta Riverviewin tiedostoja EIG:ssä ja silläki oli rutto, ehdin huomata sen ennen kuin SIMS 3 LAKKASI TOIMIMASTA SAATANA.

Nyt yritän pähkäillä mitäs kettua nyt tekis, ajattelin että tuo oma kaupunki olisi jotenkin korruptoitunu muttei se johdu siitä kun pelin omatkin tiedostot sairastaa ebolaa. Nyt ajattelin kokeilla et pienennän asetuksia pelissä (ei mitään haisua auttaako se mitään...) ja poistan CAW:n ja asennan sen uudelleen (toistamiseen 2 päivän sisällä).

Jos nyt jollakin olisi jotain kikkakolmosia mitä tulee mieleen niin arvostaisin suuresti! ♥

*****

En ole kauheasti pelaillut kun oon ollu nii innostunu kaupunginluonnista taas. Sen verran oon pelaillu kyllä että oon päässy tutustumaan Virhekoodi kahteentoista............... Alpine County taitaa olla haastava pelattava, Littlewebin tallennus on tehny kahteen kertaan virhekoodi 12.. jeij!

2 kommenttia:

  1. Oon kännykällä joten ihan nopee kommentti, jossain välissä ehkä lisää jos helteeltä aivot jaksaa toimia. Mutta asiaan:

    I feel your pain! LITERALLY .____.

    Virhekoodi 12 on ainankii muistiin ja maailmatiedostoon liittyvä. Tai siis oli itellä ennen uutta konetta hyvin yleinen vieras :)))) Ja johtu just siitä et oli liian vähän tehoja ja muistia Simssille koska sen pitää olla ernu kaikessa. Tästä voisin jutella lisääkin, onko siulla 32- vai 64-bittinen Windows? Entisessä koneessa jotkut jutut autto mut lopulta vasta uus kone ratkas kaiken. Ja edelleen tää kone on tosi hyvä kaikille muille peleille mut sims on tälle silti idiootti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen sain selville ku googlettelin ja tulin siihen tuloksee et tuossa Alpine Countyssa on varmaan niin paljon kaikkea että se jumittaa siksi. Ja mulla toki on paljon ladattuja ja muuta mukavaa joten ei se ihmetytä ollenkaan. 64 taitaa olla :o

      Poista